Beskæring af træer, buske og hække

Mangler du en kompetent og erfaren virksomhed til beskæring af træer i Hørsholm, Vedbæk eller Nivå, er Clean Ejendomsservice klar til at løfte opgaven for dig og din boligforening. Vi tilbyder beskæring af buske og træer ud mod fortove, stier, veje, grønne områder og legepladser, således at de ikke er til gene. Vi hjælper gerne kunder i hele Nordsjælland!

Vi anbefaler beskæring af hække i byområder to gange om året, så træ eller hæk ikke vokser ud over vejarealet inden den næste beskæring. I visse tilfælde er det en god idé at fælde træet, hvis det er plantet for tæt på vejskellet. Vil du høre mere? Kontakt os ganske uforpligtende.

Effektiv beskæring af træer i alle højder

Når det kommer til beskæring af træer og buske, er vi meget grundige og effektive, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.​ Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en ejendomsbeplantning overholder fritrumsprofilet (mål fra skel til offentlig vej/sti/plads), så kontakt Clean Ejendomsservice og få styr på reglerne.

Vi gør venligst opmærksom på, at kommunen ifølge vejreglerne har hjemmel til, efter skriftlige påbud, at beskære grene, træer og buske i fritrumsprofilet på ejendommens regning, hvis man ikke selv gør det.

Så få en fast aftale hos os, så vi kan gøre det for dig - uanset højden på træerne.

Kontakt os for et tilbud på beskæring af træer

Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på en opgave. Så skal vi nok hjælpe dig med et godt tilbud på beskæring af træer - uanset om det er i Hørsholm, Vedbæk, Nivå eller et andet sted i Nordsjælland.​

Du kan ringe på telefon 40 16 07 38 eller skrive på e-mail cleanejdservice@fasttvnet.dk.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et GRATIS tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis tilbud på en opgave, spørgsmål til priser eller andet.

​Clean Ejendomsservice v/ Jørgen Lund  /  Ringvej 57, 2970 Hørsholm  /  CVR: 14930493

Telefon: 40 16 07 38  /  E-mail: cleanejdservice@fasttvnet.dk