Snerydning af fortove, veje og indkørsler

Hos Clean Ejendomsservice i Hørsholm tilbyder vi snerydning til boligforeninger i lokalområdet, samt i Vedbæk, Nivå og hele Nordsjælland, hvor der er behov for nogen til at varetage rydning af sne på fortove, veje og i indkørsler. 

Ønsker du at indgå en god aftale med et kompetent og ansvarligt firma, der leverer høj kvalitet og god service, er vi den rette til opgaven.

Når sneen falder om vinteren, er det vigtigt at få ryddet det med det samme og efterfølgende få saltet. Det er dit ansvar over for dine lejere, at der altid er ryddet og dermed sikkert at færdes på eksempelvis fortove, hvor der kan blive meget glat. Her kan vi tilbyde en fast aftale om snerydning.

Få en fast aftale om snerydning

I et klima som det vi har her i landet, er der som regel behov for professionel snerydning i løbet af efterår, vinter og forår.​ 

Det skal gå hurtigt, så folk ikke falder og kommer til skade. Sker der noget som et resultat af, at der ikke er ryddet sne og saltet grundigt, kan du stilles til ansvar, hvis det forekommer på grunden, som din boligforeningen ejer.

Undgå bekymringerne og få en fast aftale om grundig og effektiv snerydning, som udføres af professionelle, der har mange års erfaring. Du kan kontakte os med det samme, du får brug for os - så sørger vi får at rydde sneen væk og salte på alle dine arealer. Vi har egne maskiner til snerydning.

Kontakt os for et tilbud på rydning af sne

Vil du have et godt tilbud på snerydning eller en mere fast aftale, står vi til rådighed og kan komme med et uforpligtende tilbud - uanset om du bor i Vedbæk, Hørsholm, Nivå eller et andet sted i Nordsjælland. Kontakt os på telefon 40 16 07 38 eller e-mail cleanejdservice@fasttvnet.dk​.​

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD HER:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et GRATIS tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis tilbud på en opgave, spørgsmål til priser eller andet.

​Clean Ejendomsservice v/ Jørgen Lund  /  Ringvej 57, 2970 Hørsholm  /  CVR: 14930493

Telefon: 40 16 07 38  /  E-mail: cleanejdservice@fasttvnet.dk