Trappevask og rengøring i høj kvalitet

Hos Clean Ejendomsservice i Hørsholm tilbyder vi trappevask af høj kvalitet i lokalområdet samt i Vedbæk, Nivå og hele Nordsjælland. 

Vi har i mange år løst en lang række rengøringsopgaver for boligforeninger. Fra ugentlig trappevask og gadefejning til halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved overleveringer.

Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed. Hvad enten I ønsker ejendomsservice med trappevask, eller en større pakke, hvor vi også tager os af vinduespolering og udendørsarealer, så tilbyder vi altid en aftale til konkurrencedygtige priser.

​Grundig og effektiv trappevask

Mangler din boligforering nogen til at varetage trappevask, så har vi mange års erfaring på området og er utroligt kvalitetsbevidste.​ Vi udfører vores arbejde grundigt og effektivt og vi har altid fokus på at levere et flot stykke arbejde.

Er du interesseret i et fast samarbejde, hører vi hellere end gerne fra dig.

Vil du være sikker på at få udført trappevask ordentligt, bør du vælge med fornuften. Vi står på mål for vores arbejde og har et klart incitament til at levere et tilfredsstillende stykke arbejde, da vi måler os selv på vores kunders tilfredshed. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os ved behov - uanset om du bor i Hørsholm, Nivå, Vedbæk eller et andet sted i Nordsjælland.

Indhent tilbud på vask af trapper

Kontakt os på telefon 40 16 07 38 eller e-mail cleanejdservice@fasttvnet.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en grundig trappevask.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et GRATIS tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis tilbud på en opgave, spørgsmål til priser eller andet.

​Clean Ejendomsservice v/ Jørgen Lund  /  Ringvej 57, 2970 Hørsholm  /  CVR: 14930493

Telefon: 40 16 07 38  /  E-mail: cleanejdservice@fasttvnet.dk