Vinduespudser med fokus på kvalitet

Har du brug for en professionel vinduespudser nær Hørsholm, Vedbæk eller Nivå, er vi hos Clean Ejendomsservice kompetente vinduespudsere, som klarer både den indvendige og udvendige vinduespolering for kunder i hele Nordsjælland. 

Vi har altid fokus på høj kvalitet, så du får flotte, rene vinduer igen - og vi leverer et altid højt serviceniveau.

Med vores specialudstyr og lift kan vi effektivt rengøre vinduer fra kælder til kvist på alle bygninger. 

Som professionel vinduespudser har vi mange års erfaring med rengøring af vinduer, vinduesrammer, glasfacader og glasbeklædninger i alle afskygninger. Vi står derfor også klar til at løse opgaver for jer.

​Grundig vinduespudser med stor faglig stolthed

Som vinduespudser er det vigtigt, at vi formår at gøre en synlig forskel.​ ​Har du flere ejendomme, du ønsker at få en fast ordning om vinduespolering på, er vi klar til at løfte opgaven. Vi sætter den faglige stolthed i højsædet og efterlader altid vinduerne skinnende rene og uden striber efter poleringen.

Sætter du pris på kvalitet frem for alt, og lægger du vægt på at entrere med en vinduespudser, der er pålidelig og punktlig, er vi det helt rette firma til at varetage opgaven for dig. Så skal du aldrig mere bekymre dig om at finde nogen til at pudse vinduer igen.

Få et uforpligtende tilbud​ på pudsning af vinduer

Kontakt os på telefon 40 16 07 38, eller send en e-mail til cleanejdservice@fasttvnet.dk for et uforpligtende besøg og et gratis tilbud på vinduespolering. Vi hjælper dig uanset om du bor i Hørsholm, Vedbæk, Nivå eller et andet sted i Nordsjælland.

INDHENT TILBUD HER:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et GRATIS tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for et gratis tilbud på en opgave, spørgsmål til priser eller andet.

​Clean Ejendomsservice v/ Jørgen Lund  /  Ringvej 57, 2970 Hørsholm  /  CVR: 14930493

Telefon: 40 16 07 38  /  E-mail: cleanejdservice@fasttvnet.dk